27. nov. 2014

DIY LAP TRAY


Hej læsere! I dag vil jeg vise jer min nyeste "kreation". 
Jeg har nu haft denne dejlige lap tray i et par år, efter jeg kom hjem med den fra England af – og jeg må sige, at det er de bedste penge, jeg har spenderet i lang, lang tid. Min lap tray er fuldstændig uundværlig i hverdagen og er enormt praktisk i mange sammenhænge. Derudover købte jeg også en, som man selv kan "designe" – man kan i hvert fald selv sætte et/flere billede(r) ind under glaspladen i lap tray'en. Som sagt er min fra England, men der er mange andre muligheder for at finde en lap tray – på bl.a eBay har de enormt mange varianter, både nogle med et indbygget design, men også hvor man selv kan dekorere den. Her er hvad jeg har lavet denne gang – minimalistisk, samt passer godt til stilen på mit værelse.

 -----------------------------------

Værktøj/materialer

saks
almindelig tape
grafiske stempler m. sort stempelpude (køb stempelbakke her & stempelpude her)
forskellige farver af pap/papir

-----------------------------------
Jeg klippede meget enkelt forskellige farver papir og pap ud, så de passede til størrelsen af den hvide ramme med firkantede huller, der hørte med selve lap tray'en. Derefter stemplede jeg et par stykker papir og klistrede alle stykkerne fast med tape bag på rammen. Selvfølgelig er det valgfrit, hvad man vil lave – man kan også sagtens bruge fotografier, udprintede billeder fra nettet, stof eller noget i den stil. Man behøver heller ikke at bruge den hvide ramme, der følger med. :) 
Det er nemt og dekorativt at lave – på ingen måde besværligt. Man lyner simpelthen bare stoffet bag på bakken op, tager "pudefyldet" ud, løfter de små metalstykker der holder kreationen, glaspladen og den understøttende træplade, og så er det op til dig, hvordan du har lyst at dekorere den!
Jeg kan helt klart anbefale jer læsere at anskaffe jer en lap trace – som sagt har min været uundværlig i lidt over to hele år, og jeg bruger den dagligt (det er derfor den ser så hærget og beskidt ud på billederne) – faktisk bruger jeg den lige nu, mens jeg skriver. Personligt bruger jeg den mest som bakke til min computer, så computeren ikke behøver at stå direkte i skødet – men jeg bruger den også super meget til når jeg bringer mad op til sengen/sofaen/hvor man nu sidder (hvilket er ofte, hehe). ;)



// Anna


2 kommentarer:

  1. Awesome Anna! I'm gonna make me one!

    SvarSlet
  2. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    SvarSlet